Bim Şekerli Vanilin Fiyatı 2023

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bim Şekerli Vanilin Fiyatı 2023

Şekerli vanilin pastacılık sektörünün hem aroma hem de tat veren malzemelerinden biridir. Türkiye’de en çok satış yapan ve indirimli fiyatları ile öne çıkan marketlerden biri olan Bim Market, gıda, giyim, elektronik, kırtasiye ve daha birçok alanda ürün satışı yapmaktadır. Bim Marketlerde şekerli vanilin oldukça uygun fiyatla alıcı bulmaktadır. Vanilin küçük paketler halinde satılır. Tek bir tanesi yoğun aroma vermek için yeterlidir.

Halk arasında vanilya olarak da tabir edilen şekerli vanilin kek, kurabiye ve sütlü tatlılarda kullanılmaktadır. Şekerli vanilin paketinin içeriğinde ise şeker, vanilin (%3) ve topaklanmayı önleyici trikalsiyum fosfat bulunur.

Bim Markette farklı markalarda şekerli vanilin satılmaktadır. Destan marka şekerli vanilin Bim’in kendi üretim yaptırdığı markalarından biridir. Birçok üründe yapılan zamlara rağmen halkın marketi Bim indirimleriyle aile bütçesine katkı sağlamaktadır.

1 yemek kaşığı vanilyada ortalama 37.5 kalori bulunur. Ayrıca 1.6 gram karbonhidrat içermektedir. Yağ oranı ise yüzde sıfırdır. Günlük önerilen karbonhidrat miktarının ortalama yüzde 1’ini karşılamaktadır. Vanilya hakkında bilgi araştırmak istiyorsanız sitemizden en net ve güncel bilgileri elde edebilirsiniz. Vanilyanın besin değeri kadar merak edilen bir diğer konu da fiyatıdır. Bim Şekerli Vanilin Fiyatı 2023 listesi şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Bim Destan Şekerli Vanilin 5’lİ Paket Fiyatı;3,60 TL
  • Bim Dr. Oetker Marka Şekerli Vanilin 15’li Paket Fiyatı; 15,15 TL

Bim Destan Şekerli Vanilin Fiyatı

Sıcak ve nemli bölgelerde yetişmeye uygun olan vanilya bitkisi gıda ve kozmetik sektöründe kullanıma uygundur. Vanilya toz, çubuk ve özüt olarak farklı formlarda kullanılır. Ancak en çok tercih edileni pratik olduğu için toz olanıdır. Bim Market kendi ürettiği Destan şekerli vanilin satmaktadır. Bu vanilyanın kokusu, aroması ve kıvamı oldukça güzeldir ve yiyeceklere hoş bir lezzet katmaktadır. Bim Market Salı ve Cuma günleri başta olmak üzere haftanın tüm günleri indirimli ürünler satarak halkın marketi olduğunu göstermektedir.

Pratik kullanımı ve yoğun aromasıyla Bim Destan Şekerli Vanilin tatlı ve pastaların vazgeçilmezidir. Ayrıca ekonomik fiyatlı olması da herkesin kolaylıkla satın almasını sağlamaktadır. Sadece 1 paket vanilya  kek, sütlü tatlı ve pastaları aromasını zenginleştirmektedir. Ayrıca evde mum ve sabun gibi ürünler yapıyorsanız vanilin kullanarak bu ürünlere hoş bir koku ve aroma katabilirsiniz.

Sitemizden Bim Markette bulunan ürünler ile alakalı tüm fiyat bilgilerini öğrenebilirsiniz. Böylece alışverişe çıkmadan önce bütçenizi ayarlamış olursunuz. Sizler için piyasadaki tüm ürünlerin fiyatlarını özel olarak araştırıp fiyat listesi çıkarıyoruz. Bu nedenle güncel fiyatları öğrenmek için sitemizi yakından takip etmenizi tavsiye ederiz. Bim şekerli vanilin fiyatı ise şu şekildedir:

  • Bim Destan Şekerli Vanilin 5’li Paket Fiyatı; 3,60 TL olarak satılmaktadır.

Ürün fiyatları sürekli olarak değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle sitemizi takipte kalmanızı tavsiye ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bim Şekerli Vanilin Fiyatı 2023

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bakiye.org ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!